Voit poistaa Bridge Softwaresn tarjoaman Easy Note-tilisi milloin tahansa. Poistaminen poistaa muistiinpanosi ja nauhoituksesi pysyvästi.
1. Poista sovelluksessa
- Avaa Easy Note ja napauta profiilikuvaasi Koti-näkymän yläosassa.
- Vieritä Tili-näkymän alaosaan ja napauta Poista tili.
- Vahvista ja anna salasanasi, jos rekisteröidyit sähköpostilla. Google-tilit vahvistetaan Googlen kautta.
Poisto tapahtuu heti. Sovellus aloittaa sen jälkeen uuden, tyhjän vierasistunnon.
2. Poista ilman sovellusta
Eikö sinulla ole enää sovellusta? Lähetä tilisi sähköpostiosoitteesta viesti osoitteeseen fakher.hakim@bridge-softwares.com ja pyydä meitä poistamaan tili. Vahvistamme ja viimeistelemme poiston 30 päivän kuluessa.
3. Mitä poistetaan
- Tilisi: sähköpostiosoitteesi, nimesi ja kirjautumistietosi.
- Muistiinpanosi: nauhoitukset, ladatut tiedostot, litteroinnit, tiivistelmät, tehtävät ja otsikot.
- Kysy: keskustelusi ja muistiinpanoistasi muodostettu hakuhakemisto.
- Järjestely: kansiot ja omat mallipohjat.
- Kokousten muistiinpanijat: ajastetut tai aktiiviset muistiinpanijat perutaan.
4. Mitä säilytetään
- Tilaukset laskuttaa Apple tai Google, eikä niitä peruta, kun poistat tilisi. Peru ne App Store- tai Google Play -tililläsi. Apple, Google ja RevenueCat säilyttävät ostotiedot laskutuksen ja verotuksen edellyttämällä tavalla.
- Käyttöanalytiikkaa ja kaatumisraportteja, jotka eivät koskaan sisällä sisältöäsi, säilytetään Google Firebasen säilytysasetusten mukaisesti.
- Attribuutiotietoja, joita AppsFlyer säilyttää pseudonyymin tunnisteen alla, säilytetään sen säilytyskäytännön mukaisesti.
- Tiedot, jotka laki velvoittaa meidät säilyttämään, esimerkiksi verotusta, petosten estämistä tai oikeudellisia vaatimuksia varten.
5. Ota yhteyttä
Kysyttävää tietojesi poistamisesta? Lähetä sähköpostia osoitteeseen fakher.hakim@bridge-softwares.com.
Bridge Softwares
Sepapaja 6, 15551 Tallinn, Estonia