Du kan når som helst slette Easy Note-kontoen din, som leveres av Bridge Softwares. Sletting fjerner notatene og opptakene dine permanent.
1. Slett i appen
- Åpne Easy Note og trykk på profilbildet ditt øverst på Hjem.
- Rull til bunnen av Konto og trykk på Slett konto.
- Bekreft, og skriv inn passordet ditt hvis du registrerte deg med e-post. Google-kontoer bekreftes med Google.
Slettingen skjer umiddelbart. Appen starter deretter en ny, tom gjesteøkt.
2. Slett uten appen
Har du ikke appen lenger? Send e-post til fakher.hakim@bridge-softwares.com fra adressen som er knyttet til kontoen din, og be oss om å slette den. Vi bekrefter og fullfører slettingen innen 30 dager.
3. Hva som slettes
- Kontoen din: e-postadressen, navnet og påloggingsopplysningene dine.
- Notatene dine: opptak, opplastede filer, transkripsjoner, sammendrag, oppgaver og titler.
- Spør: samtalene dine og søkeindeksen som er bygget fra notatene dine.
- Organisering: mapper og egendefinerte maler.
- Notatskrivere for møter: planlagte eller aktive notatskrivere avbrytes.
4. Hva som beholdes
- Abonnementer faktureres av Apple eller Google og sies ikke opp når du sletter kontoen. Si dem opp i App Store- eller Google Play-kontoen din. Apple, Google og RevenueCat oppbevarer kjøpsopplysninger slik det kreves for fakturering og skatt.
- Bruksanalyse og krasjrapporter, som aldri inneholder innholdet ditt, oppbevares i henhold til lagringsinnstillingene i Google Firebase.
- Attribusjonsdata som AppsFlyer har under en pseudonym ID, oppbevares i henhold til AppsFlyers retningslinjer for lagring.
- Opplysninger loven krever at vi oppbevarer, for eksempel for skatt, forebygging av svindel eller rettskrav.
5. Kontakt oss
Spørsmål om sletting av dataene dine? Send e-post til fakher.hakim@bridge-softwares.com.
Bridge Softwares
Sepapaja 6, 15551 Tallinn, Estonia