Bridge Softwares tarafından sunulan Easy Note hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Hesabı silmek notlarınızı ve kayıtlarınızı kalıcı olarak kaldırır.
1. Uygulamadan silin
- Easy Note uygulamasını açın ve Ana sayfa ekranının üst kısmındaki profil resminize dokunun.
- Hesap ekranının en altına kaydırın ve Hesabı sil seçeneğine dokunun.
- Onaylayın, ardından e-postayla kaydolduysanız şifrenizi girin. Google hesapları Google ile onaylanır.
Silme işlemi hemen gerçekleşir. Ardından uygulama yeni ve boş bir misafir oturumu başlatır.
2. Uygulama olmadan silin
Uygulama artık sizde değil mi? Hesabınıza kayıtlı adresten fakher.hakim@bridge-softwares.com adresine e-posta göndererek hesabınızın silinmesini isteyin. Silme işlemini 30 gün içinde onaylar ve tamamlarız.
3. Neler silinir
- Hesabınız: e-posta adresiniz, adınız ve oturum açma bilgileriniz.
- Notlarınız: kayıtlar, yüklenen dosyalar, transkriptler, özetler, görevler ve başlıklar.
- Sor: sohbetleriniz ve notlarınızdan oluşturulan arama dizini.
- Düzenleme: klasörler ve özel şablonlar.
- Toplantı not alıcıları: planlanmış veya etkin not alıcılar iptal edilir.
4. Neler saklanır
- Abonelikler Apple veya Google tarafından faturalandırılır ve hesabınızı sildiğinizde iptal edilmez. Bunları App Store veya Google Play hesabınızdan iptal edin. Apple, Google ve RevenueCat, faturalandırma ve vergi için gerektiği şekilde satın alma kayıtlarını saklar.
- Kullanım analizleri ve çökme raporları asla içeriğinizi barındırmaz ve Google Firebase'in saklama ayarlarına göre tutulur.
- AppsFlyer tarafından takma adlı bir tanımlayıcı altında tutulan ilişkilendirme verileri, AppsFlyer'ın saklama politikasına göre saklanır.
- Örneğin vergi, dolandırıcılığın önlenmesi veya hukuki talepler için yasaların saklamamızı gerektirdiği kayıtlar.
5. Bize ulaşın
Verilerinizin silinmesiyle ilgili sorularınız mı var? fakher.hakim@bridge-softwares.com adresine e-posta gönderin.
Bridge Softwares
Sepapaja 6, 15551 Tallinn, Estonia